Fjellstua

Hallbjønnsekken fjellstue - hjemmelaget mat, intime konserter og god stemning

Hallbjønn Høyfjellssenter ligger langs FV45, og er sentralt plassert midt mellom «øst og vest». Fjellstua vår er bygget i en tradisjonell stil og innbyr til hygge for hyttefolk og reisende. Vi serverer hjemmelaget mat i restauranten, og godt drikke i baren.

Etter en dag ute i frisk fjelluft, ønsker vi på vinteren velkommen til afterski med fyr i peisen, og hyggelig samvær i lune og koselige lokaler. Her treffer du hyttenaboen du ellers ikke hadde blitt kjent med, og mange nye bekjentskap og vennskap er dannet.

Hos oss ligger forholdene til rette for en aktiv og uforglemmelig ferie i naturskjønne omgivelser, med kort vei til mange av Telemarks øvrige severdigheter. Hallbjønn Høyfjellssenter har både hytter og leiligheter til leie rett ved bakkene og langrennsløypene.

I Fjellstua er det også mulig å bestille tid for en dusj og badstue for de av våre hyttenaboer som ikke har dette i sine hytter. Vi har også vaskemaskin tilgjengelig. Ta kontakt med personalet vårt hvis dere ønsker å benytte dette tilbudet.

Rull til toppen